Wijnproeverijen: Augustus 2014

  • Robèrt Koopman

    Dit draadje is bedoeld voor de zakelijke en publieke markt en is bestemd voor de aan- of vooraankondiging van (een) wijnproeverij(en) met een commerciële doelstelling. Discussie naar aanleiding van dit/deze bericht(en) is toegestaan.

    Zogenaamde prikbordproeverijen, al of niet georganiseerd door prikbordleden van het wijnforum, vallen nadrukkelijk niet onder deze voorwaarden. De wijnforumleden kunnen hun berichten op de gebruikelijke wijze op het forum plaatsen.

    Webmaster en moderatoren

  • Udo Göebel

    Op zondag 7 september 2014 presenteert de voorzitter van het CWG Andries Burger op Kasteel Engelenburg een zestal CWG-wijnen die op 4 oktober geveild gaan worden. Na de proeverij volgt er een chique wijnmakersdiner met bijzondere, oudere CWG wijnen:

    - Simonsig Cuvee Chene Blanc de Blancs MCC 2007

    - John Loubser Steenberg Thirteen 2011

    - Paul Cluver The Wagon Trail Chardonnay 2010

    - AA Badenhorst Family Wines Ramnasgras Cinsault 2011 magnum

    - Sijnn (David Trafford) Syrah 2011

    Het is mogelijk om apart in te schrijven voor de proeverij van 17.00 tot ongeveer 18.00, kosten € 20,- p.p. De proeverij en het diner bij elkaar is € 75,- Indien u aansluitend aan deze avond wenst te blijven overnachten in een koloniale tweepersoonskamer met een uitgebreid ontbijtbuffet met vonkelwijn kan dat voor het speciale tarief van € 75,00 per persoon (prijs op basis van 2 personen).

    Stuur een e-mail voor alle details en mogelijkheden of kijk op de website van Kasteel Engelenburg: www.engelenburg.com/nl/nieuws/cwg-proeverij-en-diner

    Meer informatie over het CWG staat op hun website en op Youtube. Drie wijnmakers uit het WineMatters assortiment zijn lid van het CWG: Niels Verburg van Luddite, Jeremy Walker van Grangehurst en Andrea Mullineux van Mullineux Family Wines.

Dit topic is gesloten, er kunnen geen reacties meer worden geplaatst.