Nou Willem,
kom jij dan eens met een paar mooie witte frisse wijnen uit USA aan.
Ik kom er erg vaak (8-10 keer per jaar), en heb echt al heel wat wijnen geproefd daar, maar de gemiddelde Amerikaan kom niet verder dan een sjardonee met teveel hout. Als ik in een restaurant (geen steakhouse, maar een echt restaurant) vraag om een wijn zonder hout, dan hebben ze dat niet, als ik dan vraag om een wijn met weinig… nou, dan zit ik gewoon op een eikenboom te sabbelen.
Ja, als je een onbeperkt budget hebt dan is er best wat te vinden, maar das overal.
De wijnen waar hier op het PB over wordt geschreven, zijn altijd wijnen in de hogere prijsklasse, kom eens met een mooie eerlijke frisse wijn uit USA aan voor pak 'm beet 10 euro
Als ik moest kiezen tussen Duits en USA, dan wist ik het wel.
Heb trouwend het idee dat die verkiezen een beetje overdreven worden weergegeven, was vorige week in Miami, en vond de aandacht gewon redelijk en niet zo overdreven als de pers ons wilt doen geloven.
TG