Prikkers, ik ken de weide-haas, de bos -haas, en dan binnenkort ook de kool-haas :+
Wat drinken wij daarbij ..
Dank voor uw antwoorden
Hendrik
Harry,
Ik moet zeggen dat ik een goed gevoel heb met de indeling van Jeff Leve.
Wat jij?
Blijft leuk om te zien dat je een vraag stelt op de site van parker aan de andere kant van de wereld en dat je binnen een uur een aantal geweldige reacties en tips heb. Zelfs iemand uit Antwerpen…..5 minuten bij mij vandaan maar we communiceren via de USA
Hasta Luego
John
Stukje van JR:
Few of these wines sell for less than £60 a bottle, many for more than £100, and Sassicaia 1985, a wine I will forever remember being stupid enough not to order from the list at Leiths restaurant for £75, now costs about £750 a bottle if you can find it. We tasted the last bottle in Gidleigh’s cellar (the 1998 tasting having consumed two of them, one corked) and very, very fine it is too – still very dark and full of energy yet seductively velvety. It had a finesse that was lacking from the Solaia 1985 and was much more complex than the Tignanello 1985, but all three were great wines.
Sassicaia 1985 19 Drink now-2020
£750
The darkest, most vibrant colour of this flight. Strongly Cabernet on the nose but very voluptuous and velvety. Very lush and intense and deep. Long. Great balance and more finesse than the Solaia. There is still considerable energy in here too! Very, very long.
Heb ook op haar site om advies gevraagd voor de beste line-up. Heb zelf ook een alternatief gemaakt, weer anders dan die op RP forum.
Udo
Weet je zeker dat je deze post als spam wil rapporteren aan de beheerder?
Deze post wordt als spam gerapporteerd aan de beheerder van het forum. Bedankt!
Weet u zeker dat u dit topic wil verwijderen?