wijn-spijs

  • martijn

    beste prikker ik heb uw hulp nodig.

    voorgerecht: rosa rood gebraden tonijn met zeewier en een wasabidressing.

    wat moet ik hierbij drinken, qua wijn dan?

    gr martijn

  • Hendrik

    Doe eens gek: een heel jonge vintage port, of een mooie Sauternes???

    voor wat het waard is

    Hendrik

  • Jan M.

    Stukjes rijpe mango er bij en koriander er over met een stevige chardonnay of een Elzasser Pinot-Gris.

  • romke van dijk

    Manzanilla Pasada van een betrouwbare bron

    Lekker, maar hou de tonijn heel Rosa hè.

    Groet,

    romke

  • Christian Callec

    Een uitstekende SAKE … en anders een GOEDE manzanilla (pasada)…

  • Pierre

    Als liefhebber van rode wijn en vis zou ik zeggen volle ronde fruitige rode wijn, licht gekoeld, Syrah bijvoorbeeld uit de Languedoc, maar dan wel zonder Japans garnituur, dus geen wasabi & zeewier, of anders dan toch maar rijstwijn. Hupsake!