Hier een prachtig geformuleerde P.N.
J.B. zou em geschreven kunnen hebben :+
Mijn vraag: wie weet over welke wijn dit gaat?
Neus: schone expressie met fijne rooster- en vruchtentonen(zwarte bessen, hout-teer en laurier) de discrete en nauwkeurigheid bieden een boeiende variatie en beloven finesse in de mond.
Smaak: Versmolten aanzet met een aangenaam vloeiend effect. Het mondcontact is uiterst aangenaam, intens en beschaafd. De lenige materie vertoont een zeer goede balans. De verkwikkende frisheid zorgt voor krokantheid. Zachte tannines(? en een finale die dit fraaie beeld herhaalt en een prolongatie laat zien.
Culinair: stijlvolle en optimaal verteerbare lunch- en dinerwijn die smaakintensiteit met elegantie combineert. Aanbevolen bij parelhoen, Bressekip, zuiglam en op de huid gebakken harde vis. In combinatie met proteinen versmelt het geheel onmiddellijk met behoud van die aantrekkelijke smaakintensiteit etc. etc :+