Prikkers,
Hier mijn kerstmenu, ik ga het op 2de kerstdag met 4 personen genieten. Maar wat gaat ons hierbij drinken?
Kom maar op!
Roseval aardappel met Iberico Belotta, rode biet,
Perle kaviaar en “spek eitje”
Gewelde kreeft met tartaar van gerookte langoustine,
gelei van venkel, crème van pompoen en sinaasappel
Tarbot uit de oven overdekt met coquille Saint-Jacques
en zwarte wintertruffel, vinaigrette van truffel
Krokante kalfssukade met gebakken ganzenlever, kalfsjus met steranijs
en schuim van knolselderij en dragon
Gebraden reebokrug met saus van blauwe bessen
“bonbon” van aardappel en hazelnoot
Canneloni van witte chocolade gevuld met Munsterkaas
op brioche met vijgencompote
Champagnetaartje met zoethout, peer met vanille en kruidnagel,
sorbet van champagne met een vleugje saffraan
O, ja…
Ons start met Billecart-Salmon Nicolas Francois 1996
gr
*****