Toch maar wat Spaans met de feestdagen:+
http://www.spiegel.de/wissenschaft/mensch/0,1518,597922,00.html
uw Hendrik
Hendrik,
Dit is oud nieuws. Maanden geleden was dit al op internet te lezen. Waarom Der Spiegel daar NU meekomt is een raadsel. Het bleek eigenlijk een wassenneus te zijn en niet van toepassing op de drie genoemde huizen. Ik hou het op stemmingmakerij. Het gaat om dit rapport uit maart dit jaar.
http://www.pan-europe.info/Resources/Briefings/Message_in_a_bottle_Background.pdf
John
Hendrik,
Ik ben bang dat dit absoluut niet beperkt is tot Franse wijn.
In tegendeel, ik denk dat hoe marginaler de wijnteelt, hoe meer dubieus de wijze van wijnteelt is. Spanje zal hier niet van zijn uitgezonderd.
Ik kan me ook herinneren van een bezoek drie jaar geleden dat ik tijdens een bezoek aan een bekend wijnhuis in Zuid-Afrika een tweetal stoffen op één palet samen zag liggen die je als gewone consument absoluut niet samen zou willen zien en al absoluut niet zou willen associeren met iets dat je consumeert. Gezien de verder gastvrije ontvangst en gezien dat ik tijdens een keurig georganiseerde rondleiding zelf een beetje “off-track” liep en op de bewuste pallet stuitte zal ik de de naam niet noemen, maar het ging om heel aggresieve stoffen waar je een toilet (en dus ook vaten) mee kan reinigen en om mooie snoepjes-zuren waarmee je wijn wat frisser kan doen lijken. En dat beide in niet vloeistofdichte, lekkende, zakken op één pallet.
Als je echter alles zou weten van wat je zou moeten eten en drinken, dan zou je niet veel culinair plezier meer kunnen hebben…
ChrisW, die wel eens in een frikandellenfabriek is geweest en ze nog steeds durft te eten…
Weet je zeker dat je deze post als spam wil rapporteren aan de beheerder?
Deze post wordt als spam gerapporteerd aan de beheerder van het forum. Bedankt!
Weet u zeker dat u dit topic wil verwijderen?