Straks, voor bij de kip die nu z'n rondjes draaid onder de grill…………….
Staat een flesje Chambolle Musigny 1e Cru “La Combe d'Orveau” 1999 van het huis Taupent-Merme klaar.
Lijkt me wel een goede combinatie…
Met smakelijke groet Dick
Tijdens het koken trok ik een Pazo de Senorans Albarino 2006 open.
Fris, ziltige zeebries, kalkachtige mineralen, veel groene kruiden, strakdroog en toch mooi rond door het mooie witte (of moet ik zeggen groene) fruit, zoals kruisbessen, granny's, citroentjes en, hoe heet dat stervormige fruit ook al weer (carambola of zoiets)?
Lijkt mij typisch een wijn voor bij schelpdieren of gegrilde sardines of zo. Maar ik lust 'm zo ook wel.
Bij de chili con carne dronk ik bier (Brand Urtyp, mmm).
Groet, Klaas :z
Weet je zeker dat je deze post als spam wil rapporteren aan de beheerder?
Deze post wordt als spam gerapporteerd aan de beheerder van het forum. Bedankt!
Weet u zeker dat u dit topic wil verwijderen?