Wijn Verlinden

  • John Copier

    Wijn Verlinden gaat verder. het heeft zo te lezen wel wat personeel der/hun baan gekost. Als het een beetje meezit starten die 10 medewerkers ook door maar dan voor eigen rekening.

    http://www.missethoreca.nl/1072909/restaurant/restaurant-nieuws/DoorstartWijnVerlindenEenFeit.htm

    John

  • Robèrt Koopman

    Toch begrijp ik het niet.

    Een failliessement is toch dat je niet meer kunt betalen?

    Dus schuldeisers zijn nu hun centen kwijt?

    Een paar man op straat en gewoon op de oude voet verder?

    Die ontslagen mensen beginnen nu een wijnbedrijf?

    Dus is er wel werk genoeg geweest in de oude situatie?

    Kortom, wie is er nu bij in geschoten?

    Ik zit vol met vragen, dat is wel duidelijk…:-)

    M.v.g,

    Robèrt

  • Patrick

    Dat is nu typisch Nederland.

    Schuld maken, waarbij vaak de leveranciers er bij inschieten als schuldeisers en gewoon weer op de oude voet verder gaan. Dan wel in een afgeslankte vorm, maar het gaat gewoon weer vrolijk verder en ondertussen zal er ook nog wel een curator zijn die een aanrdig centje overhoudt aan de doorstart.

    Ze zouden hier het Amerikaanse model moeten hanteren, waarbij je pas weer een onderneming kunt starten als al je schuldeisers zijn betaald.

  • Stefan.L

    Ik wil wel eens in contact willen komen met al het personeel die in de loop der jaren is/zijn ontslagen, en de discussie starten op welke meedogenloze manier dat dit is gebeurt.

    groetjes Stefan.L.