Prikkers,

Dit weekend met onze wijnclub een wine&diner beleefd .

De wijnen werden met diverse hapjes begeleid

Octopus “puval’’

- Pouilly-Fume Masson-Blondelet les Pierres de Pierré 2004 15/20 lekkere zuivere wijn.

Dom Weinbach pinot blanc 2004.13/20 beslist geen mooie combi, de wijn had te weinig inhoud.

Fongolen naturel

Poully-Fuisse . Vignes-blanches 2000 Dom Thibert. 15.5/20

Chablis 1er cru Montee de Tonnerre 2001 L.Michel 16+/20

Paling mousse

-Tasmanie de Heemskerk 2005 pinot-noir 13/20 slecht gemaakte wijn

-Sancerre pinot-noir 2003 L.Crochet 12.5/20 sappe hap , weeïge wijn, te oud ook.

Eende borst ( gepekeld)

-Patagonia 2008 Souther Most 16+/20

-Cabernet Franc 2006 Solese Calatrasi Sicilia 16/20

Aubergine met geitenkaas en hazelnoot

-Montrose 1994 16.5/20 klassiek bord.

-Pavie 1999 16.5/20 nieuwe stijl bord.

Gevogelte lever paté met gelei van port

-Asinone Poliziano VNdM 2000 17/20 heerlijke wijn mooi combi.

-Brunello 1995 Barbi 16/20 klassiek gemaakte Brunello.

Lams sate.

-Cote Roti Les grandes Places 1997 van Dom. Monteillet. Al de 2de maal dat deze wijn mij tegenvalt ,stoffig , mist karakter. 14/20.

Chocolade muffin met dadels en pruimen

-Sherry Osborne PX 16/20

-Rietvallei Muscadelle ZA 14.5/20.

Alle combi waren niet even geslaagd maar er zaten wat juweeltjes tussen!

Als iemand een wat uitgebreidere PN wil hoor ik het wel:D

Gr.Chris,