Prikkers,
Dit weekend met onze wijnclub een wine&diner beleefd .
De wijnen werden met diverse hapjes begeleid
Octopus “puval’’
- Pouilly-Fume Masson-Blondelet les Pierres de Pierré 2004 15/20 lekkere zuivere wijn.
Dom Weinbach pinot blanc 2004.13/20 beslist geen mooie combi, de wijn had te weinig inhoud.
Fongolen naturel
Poully-Fuisse . Vignes-blanches 2000 Dom Thibert. 15.5/20
Chablis 1er cru Montee de Tonnerre 2001 L.Michel 16+/20
Paling mousse
-Tasmanie de Heemskerk 2005 pinot-noir 13/20 slecht gemaakte wijn
-Sancerre pinot-noir 2003 L.Crochet 12.5/20 sappe hap , weeïge wijn, te oud ook.
Eende borst ( gepekeld)
-Patagonia 2008 Souther Most 16+/20
-Cabernet Franc 2006 Solese Calatrasi Sicilia 16/20
Aubergine met geitenkaas en hazelnoot
-Montrose 1994 16.5/20 klassiek bord.
-Pavie 1999 16.5/20 nieuwe stijl bord.
Gevogelte lever paté met gelei van port
-Asinone Poliziano VNdM 2000 17/20 heerlijke wijn mooi combi.
-Brunello 1995 Barbi 16/20 klassiek gemaakte Brunello.
Lams sate.
-Cote Roti Les grandes Places 1997 van Dom. Monteillet. Al de 2de maal dat deze wijn mij tegenvalt ,stoffig , mist karakter. 14/20.
Chocolade muffin met dadels en pruimen
-Sherry Osborne PX 16/20
-Rietvallei Muscadelle ZA 14.5/20.
Alle combi waren niet even geslaagd maar er zaten wat juweeltjes tussen!
Als iemand een wat uitgebreidere PN wil hoor ik het wel:D
Gr.Chris,