Cos Estournel 1997

  • Theo

    Weet het…. , niet het beste jaar 1997, maar toch…. Zaterdagavond op de BBQ (braise van gedroogde wijntakken), daarop een cote de boeuf van ca 1.5 kg (als je iets moois doet, moet je jet goed doen :-) )

    Simpel, maaaaaaar ohhhhhhhhh zo lekker.

    Daarbij dronken we een Estournel 1997, tonen van o.a. tabak en chocolade in de neus, in de mond nog wat lichte tannines, mooi in balans met zwarte bessen. Geen hoogdravende wijn, maar zeker wel bovengemiddeld.

    TG

  • John Copier

    Cos? Oh lala, wat een mooie herinneringen.

    John

  • Peter vdB

    Leuk man. BBQ met wijnranken geeft sowieso al heel bijzondere smaken, vind ik.

  • Hendrik

    Opa denkt nog met plezier terug aan de 1982 er.

    Zo maken die F@##$$%^& ze al lang niet meer :+

    Hendrik

  • Cor Balfoort

    Heb 'm onlangs ook gehad. Mooie wijn, maar het restje dat een nacht in de fles bleef staan overleefde dat niet echt mooi. Wel een teken dus van een wijn met niet al te veel ruggengraat. Gewoon opdrinken dus, als je er eentje opentrekt. En dat moet je eigenlijk altijd doen :)

    Cor