De zomer periode is kwakkeltijd vandaar;
Tijdens onze vakantie in de Camarque loop je op van die geurende dagmarkten. Ik ruik ze nu nog. Manden met kruiden, olijven in alle soorten en maten, pesto's, worsten, kazen en natuurlijk zout. Voor zout moet je in de Camaeque zijn. Ik blijf jaar in jaar uit zout naar huis slepen. Nu weer in de voorraad opgenomen;
fleur de sel met peterselie en knoflook,
fleur de sel “nature” in zowel poeder als zeer grof voor de molen,
fleur de sel met bosuitjes,
fleur de sel met d 'espellette (zout uit de Camarque met kruiden uit Frans Baskenland en lekker op de pizza),
fleur de sel met basilicum, (Dit heeft een waanzinnige geur)
fleur de sel met venkel, (dit is anijs en gisteren op de dubbel gedopte tuinboontjes met wat bonenkruid gebruikt)
fleur de sel met algen. (En dit is lekker)
Dinsdag een berg verse laurier gekregen. Ligt nu heerlijk te drogen en gaat vanavond in de molen. Krijg nu een onfatsoenlijke trek in zalm met veel dille, mosterd en honing. Daarbij een flesje? Ja wat eigenlijk? Ik zit aan een heerlijke koude beaujolais te denken. Roept u maar?
John