vanavond....

  • TGG

    We eten lam stoof op zijn Noord-Afrikaans, o.a met komijn en koriander. Heb de hele nacht staan stoven in de oven, en proefde vanmorgen overheerlijk. Wat een heerlijke geur in de keuken als je op staat :-)

    Zit echter nog te dubben wat vanavond te openen. De zus van de miss komt vanavond, dus we beginnen met champie

    Theo

  • MaartenZzzzz

    Gekoelde Lagrein lijkt me goed.

    of een Chinon

    of wellicht wel de beste optie van allemaal : een Musar !!

  • Udo Göebel

    proefde gisteravond Musar 1994, maar het kan me niet bekoren. Duidelijk restzoet, na een half glaasje hoef je al niet meer.

    Ik zou voor een wijn op basis van grenache gaan, is vast te vinden in je kelder…

  • Eelco van Wieringen

    Goed, ik had je een uitgebreid antwoord gegeven, maar Miss Merana moest ook even op de laptop wezen. Weg stuk. Onreproduceerbaar. Uniek was het. Wat een verlies voor het prikbord. Gewoonweg dramatisch.

    Dan maar het natte feit dat een dergelijk aards gerecht vraagt om dito wijnen. Hoe zit je in je Ch9 2007? Heb je Ferrand? Dien ik de A5 te nemen om de 364 km te overbruggen die mij van het lam scheiden? Ik haal het voor tienen hoor!!!

    Salut,

    Eelco

  • Hendrik de vierde

    De witte Musar is in mijn bescheiden optiek de meest bijzondere wijn.

    De (oude) rode zijn gruwelijk overpriced

  • John Copier

    Vanavond is dus vandaag te laat.

    Mijn keuze was geweest; een mooie Bordeaux uit de Medoc of Pauillac.

    Een fruitige Rhône, of iets uit de Corbières.

    Wat is het geworden?

    John

  • vino

    ik had voor cassevert gegaan :)

  • John Copier

    Tja.

    John