Gisteravond, met een gegrilde tonijnsteak, een 100% granacha blanco uit de Priorat van vinateria Bon Vivre (Gratallops)
Hierna een flesje L'Etoille de Begude 2006 AOC Limoux.
Was alweer een tijd geleden dat ik een wijn uit dit gebied dronk:
K. Helder goudgeel
N. Frisse appel en peer, wat stokbrood en een vleugje vannille
S. Dik sappig fruit in de mond een ietsie mineralig en zacht geroosterde eik.
met een fijne afdronk een aangename wijn.
Vanavond met een salade van Blad-en veldsla met groeneappel, abrikoos, annanas,mango,framboos en zwartebes met wat tonijn,rode zalm en hollandse garnaal een…
Finca os Cobatos Godello 2008 uit Monterrei en een Castelo de Medina 2008 Rueda.
En wat slobberen de prikkers alhier op zulke zwoele avonden allemaal weg ?
Met smakelijke groet Dick