Voorproeven nieuwe jaargangen Vega Sicilia
In het kader van het 10-jarig bestaan organiseert Landgoed Wolfslaar te Breda op dinsdag 8 december as. - in samenwerking met Le Vin en Direct -, een masterclass Vega Sicilia, inclusief een wijnmakersdiner in Wolfslaar Restaurant. Bodegas Vega Sicilia behoort tot de absolute top van de wijnwereld en het is dan ook zeer bijzonder dat de masterclass gegeven wordt door een representant van Vega Sicilia.
De masterclass op 8 december begint om 17.30 uur. De representant van het Spaanse wijnhuis vertelt gepassioneerd over de achtergronden van Vega Sicilia, die al lange tijd het vlaggenschip van Wijnland Spanje is. De deelnemers van de Masterclass proeven de nieuwe jaargangen Valbuena, Alion, Pintia en Unico. Deze laatste komt uit 1999 en heeft 10 jaar de tijd gekregen om te rijpen. De deelnemers kunnen voluit vragen stellen en zijn in de gelegenheid om via Le Vin en Direct deze wijnen te bestellen voor thuis. De Masterclass wordt gehouden in het Engels, waarna onmiddellijk een en ander in het Nederlands wordt vertaald.
Aansluitend op ‘het voorproeven’ volgt omstreeks 19.30 uur een aperitief waarbij u persoonlijk kennis kunt maken met de aanwezigen van Vega Sicilia. Hierna stelt meesterkok Maarten Camps een prachtig viergangen wijnmakersdiner samen. De keuze uit de exclusieve wijnen van Vega Sicilia die tijdens het diner worden geschonken is gemaakt door sommelier Jeroen Smeenk.
Kosten per persoon
Masterclass Vega Sicilia € 65,00
Wijnmakersdiner inclusief aperitief, wijnarrangement, water en koffie met friandises € 125,00
Masterclass & Wijnmakersdiner € 150,00
Reserveren voor de masterclass en/of wijnmakersdiner kan via telefoonnummer 076-5608000.
Voor de masterclass en het wijnmakersdiner geldt een minimale deelname van 20 personen.
Tijdig reserveren is raadzaam.
Zie www.wolfslaar.com