Braai wijn

  • Hendrik de vierde

    Helemaal uitbuiten deze prachtige dagen met een braai.!

    Als voorafje de Viognier 2010 van Elgin Vintners. Paar jaar geleden aldaar op bezoek geweest. Zeer gezellige fruittelende mannen die meer verstand hadden van peren fokken, maar het moet gezegd: wijnmaken gaat ze van jaar tot jaar beter af:D

    De viognier 2010 is een wel zeer prettig drinkbare wijn met een verantwoorde mep hout. In de neus zomerfruit zoals perik, abrikoos, citrus. In de mond een watertrekkende frisheid met dezelfde componenten.Mooie afdronk.

    Hoofdgerecht: de Trafford Shiraz 2008 is een fraai voorbeeld van wat er Z.A. op dit gebied kan komen. Deze Shiraz heeft het helemaal maar er is wel eens wat flesverschil:S Dit exemplaar komt zomaar op 94 H.P.

    Nu nog even op zoek naar het nagerecht, er moet nog Z.A. dessertwijn liggen

    Mensen, van alles die beste>:D<

  • Ger

    De Elgin viognier is dan ook van de hand van Niels Verburg, dus altijd goed. Over een week of twee maar weer eens langs gaan :D

    Btw peren fokken?X(

  • Hendrik de vierde

    Heel veel plezier aldaar Ger.

    Destijds waren het toch gewoon een stelletje heel gezellige fruitboeren met een cafe achtige blokhut?

    Ruud, kom er maar in.>:D<

  • Udo Göebel

    Vind ik leuk

    (bij gebrek aan zo'n knop alhier)

  • Hendrik de vierde

    P.S., die Trafford is met ruim 16% wel een bom voor niet geoefende wijndrinkers:D

  • Dick Schinkel

    (tu)