30e Editie Grand Prix Saint-Hubert

  • Udo Göebel

    Ik kan weinig details vinden, maar zag net wel deze aankondiging:

    30e Editie Grand Prix Saint-Hubert

    Maandag 15 december 2013

    Locatie: Hotel Gastronomique De Echoput, Hoog Soeren (16 punten GaultMillau)

    Organisatie: The Wine & Food Association

    Wie doet er mee?

  • Juan

    Zondag 15 dec bedoel je waarschijnlijk

  • whiskywillem

    staat fout op de site,

    moet naar mijn weten ook de zondag zijn.

    Ik doe dit jaar voor het eerst mee, samen met Stelle en Arie.

    Wel aangemeld, maar nog geen mail als reactie teruggehad.

    minpuntje voor proefschrift.

    groet

    willem

  • romke van dijk

    Als Juan die datum wel echt een keer kan is het prikbord afdoende vertegenwoordigd :).

    Kunnen de ander prikborders zich gaan voorbereiden op de komende kerstdiners..Of het kerstpakketgevecht >:D<.

    John succes alvast, bonarda en andere briljante druivensoorten zullen er niet meer tussen zitten :).

    romke

  • Juan

    Willem,

    Dit is normaal…..de organisatie blinkt standaard uit in amateurisme…..helaas

    Wij doen mee met team Bottles….Jens, Willem*** en ondergetekende.

    Hasta luego

    John

  • Udo Göebel

    Copy-Paste van hun site, slordig.

    Maar waar staat meer info? Tijd, kosten?

  • Ruud Göebel

    Romke, omdat de druivenrassen Baga, Bobal, Bovale, Canaiolo, Castelãno, Corvinone, Graciano, Lagrein, Molinera, Mondeuse, Morello, Mascalese, Refosco, Tarrango, Tibouren en Tricadeira waarschijnlijk niet zullen worden ingezet doe ik niet mee!

    Het lijkt anders wel een kleuterklas! :D

  • Willem(***)

    Vergeet Pecorino niet Udo!

  • Ruud Göebel

    Willemt, de pecorino is een witte druif en die doet nooit mee in de Grand Prix de Saint- Hubert! B)

  • Willem(***)

    Het gaat in Udo zijn opsomming toch over druiven die niet worden ingezet Rudi :D