Langzaam aan het ontwaken na een blije droom. Ja,, ik heb echt gisteren deze wijnen gedronken/geproefd bij het Perswijn paneleten. Prachtige wijnen!
Aperitief
Charles Heidsieck, Réserve Brut
2005 Raumland Blanc et Noirs Sekt Brut Nature
Terrine de foie Gras
1988 Berncasteler Doctor Riesling Auslese van Wwe. Dr. Thanisch
2003 Pinot Gris Vendanges Tardives Clos des Capucins, Domaine Weinbach
Wilde zalm met zeekraal en wat huisgemaakte mayo
2000 Taittinger Comtes de Champagne Blanc de Blancs
1999 Billecart-Salmon Nicolas Francois
Salade van fijngesneden rauwe witlof met gebakken coquille
1995 Meursault- Charmes Germain
1990 Meursault-Charmes Germain
Pied de mouton met foie gras
2004 Ermitage Le Méal blanc, Chapoutier
2001 Ermitage de l’Orée blanc, Chapoutier
Bavette van rund met krokantje van truffelaardappel en saus
1994 Volnay Clos de la Bousse d’Or 1er Cru, Domaine de la Pousse d’Or
1988 Chambolle-Musigny, Les Charmes, Camille Giroud
Risotto met herfsttruffel
1991 Gaja, Barolo Sperss
1997 Gaja, Barolo Conteisa
Confit de canard met een klein gebakken aardappeltje en wat wilde spinazie.
1990 Hermitage La Chapelle Jaboulet
1990 Solaia
Ragout van wilde eend op toast
1997 Penfolds Grange
1996 Reynella Shiraz Basket pressed
Couscous met gestoofde geit en geroosterde puntpaprika
2009 Viñedo Chadwick
2005 Viñedo Chadwick
Lamsrack met cavoli nero
1988 Cos d’Estournel
1988 Pichon-Longueville
1948 Milon, Pauillac
Ribeye met cantharellen
1988 d’Angludet
1988 Haut Brion
Intermezzo
1975 Palmer
1978 Palmer
1978 Palmer (ja twee flessen)
Mousse van mango en mandarijnen
1967 Quarts de Chaume Domaine des Baumard
1997 Quarts de Chaume Domaine des Baumard
Kaas
1994 Quinta do Vesuvio, Vintage Port
1994 Taylor, Vintage Port
Met dank aan alle gulle inbrengers!
Vraag me niet om notities of score's, dit was weer zo'n avond om gewoon te genieten van prachtige wijnen :-)