Laten we ons gek maken?

  • Peter vdB

    Vandaag mooi artikel over Elou Akhiat van wijnbar Uva Dolce in Rotterdamn, met zeer adequate reacties van autoriteiten.

    Het artikel maakt ook duidelijk dat journalisten elkaar overschrijven (dat doen ze slecht) en aandikken (dat doen ze met halve informatie).

    Ik heb respect en bewondering voor Elou Akhiat, die zelf met enige verbazing zegt: “Mijn verhaal werd in de media steeks gekker”

    Enkele feiten: Elou was al ondernemer in wijn en chocolade. Ze is niet uitgehuwelijkt. En haar vader steunt haar initiatief.

    Moeten wij ook doen. We laten ons toch niet gek maken door onzorgvuldige journalistiek?

  • Hendrik de vierde

    Peter, doet niets af aan de doodsbedreigingen aan haar adres.

    hier gaat een slotje op denk ik:D

    Hendrik

    p.s. heb onlangs in Marokko nog locale wijn gedronken, en die viel niet eens heel erg tegen.

  • Peter vdB

    Mijn punt is dat de media een vuurtje oppoken, Hendrik, waardoor op basis van halve informatie en verdraaide informatie onacceptabel gedrag ruimte krijgt.

    Politie en justitie kunnen daartegen optreden. Maar zoals zo vaak onttrekken journalisten zich aan bestraffing.

    Goed als feiten naar voren worden gebracht.

    Afgelopen week hebben de lijsttrekkers van politieke partijen in Rotterdam collectief steun betuigd.

    Laten we in ieder geval over de wijnen uit Uva Dolce blijven communiceren. Als ik er woonde, was ik er nu al geweest (tu)