Je bent gearriveerd op de opvolger van het zo vertrouwde wijnprikbord; het Wijn-Forum. Een verandering omdat de prikbord-software nog uit de vorige eeuw stamt en daarmee de stabiliteit een kritiek niveau bereikte. De kenmerken van dit nieuwe forum bestaan uit een frisser uiterlijk, uitgebreide mogelijkheden voor foto -en video uploads en een stabieler besturingssysteem.

Het forum ziet er anders uit, werkt ook anders en zal best even wennen worden. Er bestaat inmiddels een wensenlijst maar mocht je iets missen, laat het weten. Komende periode zullen de wensen bekeken, gewogen en daar waar mogelijk verwerkt worden.

Een wijziging die bijdraagt aan de strijd om de forums spam-vrij te houden is het verplicht inloggen zodra je een bericht wilt plaatsen. Sommigen hebben al ‘vaste’ gebruikersnamen op het prikbord. Wij verzoeken om deze gebruikersnamen te respecteren en een ieder de kans te geven de eigen vertrouwde gebruikersnaam op het Molen-Forum aan te kunnen maken.

Nieuw is ook de avatar, een kleine afbeelding, die voor elke post verschijnt. Zorg voor een herkenbare avatar. Dit ziet er professioneel uit en schept vertrouwen bij de medeprikkers. De avatar kun je instellen door een afbeelding te uploaden via de instellingen van je account.Om te registreren kun je de inloggegevens van het prikbord NIET gebruiken op het nieuwe forum.

Het oude vertrouwde prikbord is op ‘alleen lezen gezet en blijft online zodat informatie uit een ver verleden toegankelijk is. Er kan ook weer op berichten uit het verleden worden gezocht.Veel prikplezier!